Menu

Professionele woningontruiming Brunssum

Xavier Smeets

Moet u een woning in Brunssum ontruimen? Laat Smeets Ontruimingen de inboedel ontruiming uitvoeren en u weet zeker dat het netjes en zorgvuldig gebeurt. Ons bedrijf zorgt ervoor dat de woning of het bedrijfspand in Brunssum bezemschoon wordt opgeleverd. Tevens bekijken we wat er nog gedaan moet worden om het pand geheel volgens de eisen achter te laten. Zo kan het huis of bedrijfspand snel worden verkocht of verhuurd, zodat u niet met dubbele kosten komt te zitten.

Inboedel ontruiming in Brunssum

Smeets Ontruimingen draagt er grote zorg voor dat de woning of het bedrijfspand dat leeggehaald moet worden in Brunssum, volgens de juiste manier wordt ontruimd. Het is namelijk ons doel om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Om hiervoor te zorgen wordt er altijd uitvoerig met u besproken hoe de inboedel ontruiming moet worden aangepakt. U kunt altijd eventuele wensen aangeven. Tijdens de inboedel ontruiming worden de spullen die wij van grote waarde achten, zowel financieel als emotioneel, voor u achtergehouden. Alle andere spullen, zoals meubels, vloerbedekking, apparaten, schroeven, wandbekleding en gordijnen zullen door ons zorgvuldig verwijderd worden.

Brunssum

Zorgvuldige werkwijze van Smeets Ontruimingen

Het doel van ons bedrijf is ervoor zorgen dat we zoveel mogelijk lasten omtrent de woningontruiming in Brunssum uit uw handen nemen. In de meeste gevallen moeten we een huis of bedrijfspand leeghalen door vervelende omstandigheden zoals na overlijden van een dierbare, faillissement of echtscheiding. In deze omstandigheden heeft u natuurlijk wel iets anders aan uw hoofd dan uzelf zorgen maken over de huisontruiming. Het is dan erg belangrijk dat u kunt vertrouwen op een betrouwbaar en discreet bedrijf dat de ontruiming nauwkeurig, snel en efficiënt kan uitvoeren. Ons bedrijf is een dergelijk bedrijf dat u graag een compleet pakket aanbiedt omtrent het huis leeghalen na overlijden, scheiding of faillissement.

Hulp bij huisontruiming, opslag en transport vanuit Brunssum

Allereerst zorgen we ervoor dat de huisontruiming snel, efficiënt en betrouwbaar gebeurt. Ons streven is u binnen een aantal dagen van dienst te zijn. Naast een woning ontruimen kunt u aan ons advies of hulp vragen om de opslag of transport te regelen. Wat u ook nodig heeft, ons bedrijf beschikt over de juiste adressen en contacten om het proces soepel te laten verlopen. De spullen van de woningontruiming die u niet meer wilt hebben, worden gedoneerd aan een goed doel in Roemenië.

Schakel Xavier Smeets ontruimingen in vanuit Brunssum

Spreken onze diensten u aan? Neem dan contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte voor uw woningontruiming in Brunssum. Telefoonnummer: 06-21521255. E-mailadres: info@smeetsontruimingen.nl. Xavier Smeets verzorgt uw woningontruiming in Brunssum zorgvuldig en efficiënt.

Werkbus Smeets Ontruimingen
Open chat