Menu

Zorgvuldige woningontruiming in Heel

Xavier Smeets

Als u een professioneel ontruimingsbedrijf wilt inhuren voor de huisontruiming in Heel, dan bent u bij Smeets Ontruimingen aan het juiste adres. Wanneer wij de inboedel ontruiming uitvoeren, verloopt dit snel, met grote zorg en efficiënt. Tijdens de woning ontruimen zorgen we er altijd voor dat we de woning of het bedrijfspand in Heel zo netjes mogelijk achterlaten, zodat het direct opgeleverd kan worden. Op die manier heeft u er verder geen omkijken meer naar, en kunt u zich op andere zaken richten. Mocht u hulp nodig hebben omtrent transport, opslag of verhuizen, dan kunnen we u verder helpen.

In Heel huisontruiming na echtscheiding, faillissement of overlijden

Wanneer u onverhoopt de taak heeft gekregen om een huis leeg te halen na overlijden van een dierbare, komt dat altijd ongelegen. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat het huis leeghalen na overlijden, echtscheiding of faillissement een zware en emotionele klus is. Tevens moet u, nadat het huis is leeggeruimd, ook een plek vinden voor de gehele inboedel. Maar dat is nog niet alles, het huis moet ook schoon worden opgeleverd, zodat u achteraf niet voor extra kosten komt te staan. Smeets Ontruimingen neemt graag deze klus van u over. Wanneer u ons bedrijf inhuurt voor de inboedel ontruiming in Heel bent u verzekerd van een goede service en weet u zeker dat alles naar behoren wordt uitgevoerd.

Heel

Bezemschoon opleveren

Een woning ontruimen houdt meer in dan alleen de woning leeghalen. Als het bijvoorbeeld om een huurwoning gaat, dan moet het huis volgens de normen van de woningbouwvereniging leeggehaald worden. Dit noemt men bezemschoon opleveren. Dit houdt in: huis leeghalen en verwijdering van wandbekleding en vloerbedekking. Onder wandbekleding vallen ook spijkers, schroeven en verlichting. Dankzij onze ruime ervaring in woningontruiming in Heel en omgeving, kunnen wij binnen een korte tijd de woning geheel volgens de normen leegruimen.

Inboedel doneren, opslaan of verhuizen in Heel

Weet u al wat u met de inboedel van de woning of het bedrijfspand in Heel wilt doen? Voordat wij voor u aan de gang gaan, dient u hierover na te denken. Zo kunt u bijvoorbeeld een aantal spullen uitzoeken en de rest laat u aan ons over. Wij brengen de spullen dan naar een goed doel in Roemenië. Wilt u liever de inboedel opslaan? Vraag dan aan ons waar u dit het beste kunt doen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om (een gedeelte van) de inboedel te verhuizen. Ook hierbij kunnen we u helpen. Meer informatie nodig? Bel vanuit Heel: 06-21521255. Of mail: info@smeetsontruimingen.nl. Xavier Smeets verzorgt al jarenlang zorgvuldig en en efficiënt woning ontruimingen in Heel.

Werkbus Smeets Ontruimingen
Open chat