Menu

Op zoek naar een bedrijf voor woningontruiming in Heerlen?

Xavier Smeets

Was u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor de woningontruiming in Heerlen? Dan kan Smeets Ontruimingen u verder helpen. Heeft u te maken met een faillissement, een verhuizing, echtscheiding of moet u een huis leeghalen na het overlijden van een naaste? In alle situaties zijn we u zo snel mogelijk van dienst, zodat de woning of het bedrijfspand snel opgeleverd kan worden. Bij een inboedel ontruiming is het altijd noodzaak dat dit zorgvuldig gebeurt. U kunt natuurlijk deze klus zelf uitvoeren, maar houd er dan wel rekening mee dat het tijdrovend, intensief en zwaar werk is. Tevens kunt u overmand worden door emoties en herinneringen wat het nog lastiger maakt. Smeets Ontruimingen staat in dat geval voor u klaar om alle zorgen uit handen te nemen en u professioneel te helpen bij de huisontruiming in Heerlen. Naast de woning of het bedrijfspand ontruimen kunnen we ook helpen met het transport, verhuizing en opslag.

Ontruimen van woningen en bedrijfspanden in Heerlen

U kunt ons bedrijf inschakelen voor woningontruiming, maar wij staan ook klaar voor bedrijven wanneer hun pand ontruimd moet worden. Dat komt geregeld voor bij een faillissement. Wanneer uw bedrijf onverhoopt failliet is gegaan, is het doorgaans noodzakelijk dat de inboedel ontruiming binnen enkele dagen plaatsvindt. Ons ontruimingsbedrijf kan u snel en efficiënt van dienst zijn, tevens handelen wij zorgvuldig. Zo zullen we niet alleen de gehele inboedel ontruimen, maar wordt ook de vloerbekleding en wandbekleding van uw bedrijfspand in Heerlen verwijderd. Het pand is dan meteen bezemschoon opgeleverd. Dezelfde zorgvuldige werkwijze hanteren we wanneer we een huis moeten leeghalen na overlijden, bij een verhuizing naar een seniorenwoning of bij een echtscheiding.

baexem

Uw inboedel vanuit Heerlen naar de juiste bestemming

Als we in Heerlen een huis gaan leeghalen na overlijden, echtscheiding of een andere noodzaak, is het belangrijk dat u weet waar de inboedel naar toe moet. Wilt u alle inboedel houden? Dan kunnen we u helpen met het transport. Wilt u de inboedel liever tijdelijk opslaan, dan kunnen wij u voorzien van de juiste connecties. Mocht u niets meer van de inboedel willen houden, dan brengen wij de spullen naar Roemenië, waar mensen die ze nodig hebben er erg blij mee zullen zijn. Zo komt de inboedel bij een goed doel terecht.

Smeets Ontruimingen in Heerlen inschakelen

Wilt u dat de huisontruiming in Heerlen zorgvuldig en snel wordt uitgevoerd door een betrouwbaar bedrijf? Dan bent u bij Smeets Ontruimingen aan het juiste adres voor een compleet pakket aan diensten op maat. Bel vanuit Heerlen voor meer informatie: 06-21521255 of stuur een e-mail: info@smeetsontruimingen.nl. Voor een woningontruiming in Heerlen bent u bij Xavier Smeets aan het juiste adres.

Werkbus Smeets Ontruimingen
Open chat