Menu

Laat ons het huis vakkundig leeghalen

Het huis leeghalen na het overlijden is waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt na het verlies van een naaste. Toch moet deze activiteit vaak redelijk snel na het overlijden plaatsvinden. Het lastige aan zo’n ontruiming, is dat het veel herinneringen kan oproepen. Hierdoor wordt het leeghalen van het huis, als u dit zelfstandig wilt uitvoeren, een emotionele, zware en tijdrovende bezigheid. Voorkom dit door de specialisten van Smeets Ontruimingen in te schakelen. Laat ons het huis vakkundig leeghalen na het overlijden.

Draag taken over na een overlijden

Het verliezen van een naaste leidt vaak tot veel verdriet. Daarnaast moet er nog van alles gebeuren. Zoals het leeghalen van het huis. Eigenlijk heeft u hier tijdens deze periode van rouw geen tijd voor. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kennis, kracht en middelen voor deze werkzaamheden. Daarom bevelen wij u van harte aan taken als deze uit te besteden. Dat scheelt u een hoop zorgen en gedoe, zodat u de ruimte heeft het verlies in uw eigen tijd te verwerken. Laat onze vakmensen u volledig ontzorgen. Geef aan ons door wat uw wensen zijn. Wij plannen graag een moment voor de ontruiming in dat u uitkomt.

Huis leeghalen na overlijden

Wat moet er gebeuren met de inboedel uit het huis?

Als wij vanwege een overlijden een huis moeten leeghalen, dan bespreken we graag eerst met u wat er met de inboedel moet gebeuren. Zo kunnen er spullen zijn die voor nabestaanden een (emotionele) waarde dragen. Deze meubels of producten willen we dan uiteraard niet zomaar verwijderen of vernietigen. Daarom ontvangen we graag van u een lijst met daarop de artikelen die we apart moeten houden. Zo weet u zeker dat er niets verloren gaat. Is er geen interesse in de inboedel en heeft u hier verder ook geen plannen mee? Dan doneren wij de inboedel, uiteraard met uw goedkeuring, graag aan een goed doel. Wij werken samen met een partij in Roemenië die zich inzet voor humanitaire hulp. Op die manier wordt er toch nog op zeer dankbare wijze gebruik gemaakt van de inboedel.

Schakel ons in om het huis te komen leeghalen na het overlijden

U begrijpt, als u onze specialisten het huis laat leeghalen, weet u zeker dat dit op discrete, respectvolle en professionele wijze gebeurt. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan door te bellen naar 06-21521255, stuur een mail naar info@smeetsontruimingen.nl of vul ons online contactformulier in. Wij ontzorgen u graag door het huis te komen leeghalen na het overlijden.

Open chat