Menu

Laat ons uw inboedel ontruimen

Zoekt u naar een specialist in inboedel ontruiming? Neem contact op met de specialisten van Smeets Ontruimingen. Of u nou de inboedel uit uw woning, winkel, magazijn of kantoor wilt laten ontruimen: wij staan van A tot Z voor u klaar. Onze maatwerk diensten in ontruiming bieden wij aan voor zowel particulieren als bedrijven. Ook als een pand bezemschoon opgeleverd moet worden, verwijderen wij voor u de wandbekleding, gordijnen en vloerbedekking. Kortom, schakel ons direct in voor de inboedel ontruiming.

Draag aan ons de volledige ontruiming over

Geen elke ontruiming is hetzelfde. Daarom werken wij met maatwerk oplossingen. Zo is direct duidelijk wat uw wensen en onze mogelijkheden zijn. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan en u ontdekt meteen dat wij zeer scherpe tarieven en een efficiënte, snelle aanpak hanteren. Wenst u dat wij ‘alleen maar’ uw inboedel komen verwijderen? Of wilt u dat deze daarnaast opgeslagen, verhuisd of getransporteerd wordt? Wat uw wensen ook zijn, wij verzorgen de benodigde werkzaamheden. Geef daarom vandaag nog aan ons door waar u ons zoal voor in wilt schakelen. Dan stellen wij een heldere offerte op en kunnen we in no time een geschikte dag en tijd voor de ontruiming inlannen.

inboedel ontruiming

Geef aan ons door wat er met de inboedel moet gebeuren

Wat de reden ook is voor uw bedrijfspand- of woningontruiming, wij gaan uiterst zorgvuldig met uw spullen om. Of u deze nou wilt verhuizen, opslaan of kwijt wilt. In dat laatste geval bieden wij een indirecte oplossing. Wij werken namelijk samen met een goed in Roemenië dat zich inzet voor humanitaire hulp. Met uw toestemming doneren wij uw meubels en overige spullen graag aan dit goede doel. Veel mensen in Roemenië kunnen nog zeer goed gebruik maken van uw oude spullen. U begrijpt dat wij nooit zomaar iets weggooien. Zeker in het geval van een woningontruiming na een overlijden, vragen wij altijd zorgvuldig na of er onder de nabestaanden interesse is voor bepaalde meubelstukken. Op deze manier gaat er nooit iets van (emotionele) waarde verloren. Schakel ons vandaag nog in.

Benader ons voor een inboedel ontruiming

Kortom, schakel ons in voor een complete ontruiming als u op professionele wijze van uw inboedel af wilt. Wij ontruimen woningen, winkels en kantoren uiterst efficiënt, vakkundig en discreet. Benader ons vandaag nog door te bellen naar 06-21521255, stuur een mail naar info@smeetsontruimingen.nl of vul uw vraag of verzoek in op ons online contactformulier. Wij zijn graag uw partner voor een professionele inboedel ontruiming!

Open chat