Menu

Uw specialist in ontruiming

Bent u op zoek naar een specialist in ontruiming? Neem contact op met de experts van Smeets Ontruimingen. Wij verzorgen uw woningontruiming van A tot Z. Maar ook als u uw kantoor, winkel of magazijn ontruimd wilt hebben, zijn wij uw partner. Wij werken namelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Wenst u dat wij enkel uw pand leeghalen of wordt er een bezemschoon resultaat verwacht? Dan verwijderen wij meteen de gordijnen, wandbekleding en vloerbedekking. U ziet, wij zijn uw complete partner op het gebied van ontruiming.

Draag aan ons uw ontruiming over

Voor elke ontruiming creëren wij een maatwerk offerte. Zo weten wij wat u van ons wenst en weet u wat wij voor u kunnen betekenen. Tegen zeer scherpe tarieven en binnen in een zeer korte tijd uiteraard. Op die manier voorkomen we misverstanden en nadelige verrassingen achteraf. Wilt u ons enkel inschakelen voor het ontruimen van uw woning, winkel, magazijn of kantoor? Of wenst u ook gebruik te maken van onze diensten in opslag, transport en verhuizen? Om dit allemaal duidelijk aan ons kenbaar te maken, vragen wij u een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Dan hoort u snel van ons terug, zodat we in no time een dag en tijd kunnen plannen voor de winkel- of woningontruiming.

Ontruiming

Vertel ons wat er met uw inboedel moet gebeuren na de ontruiming

Wij horen graag wat er met uw inboedel moet gebeuren als u ons inschakelt voor het ontruimen van uw pand. Zo kunt u ons inschakelen voor de opslag en het transport van uw spullen als u gaat verhuizen. Maar als u geen bestemming heeft voor uw inboedel, doneren wij deze graag aan een partner van ons: een goed doel uit Roemenië in humanitaire hulp. Deze partij schenkt uw spullen graag aan mensen die ze erg goed kunnen gebruiken. Deze betrokken en respectvolle aanpak ziet u ook terug als wij uw pand mogen ontruimen. Zo houden wij er altijd rekening mee dat de reden van het ontruimen onplezierig kan zijn. Denk aan een echtscheiding, een gedwongen verkoop, een overlijden of een faillissement. Wij zorgen ervoor dat wij u zo goed als mogelijk ontzorgen. Neem direct contact met ons op.

Schakel ons in voor een ontruiming

Kortom, als u wilt dat uw ontruiming vakkundig, respectvol en efficiënt gebeurt, dan bent bij ons aan het juiste adres. Bel naar 06-21521255, stuur een mail naar info@smeetsontruimingen.nl of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via ons online contactformulier. Wij komen graag bij u langs voor een professionele ontruiming!

Open chat