Menu

Smeets Ontruimingen

Een uitstekende klantenservice

Smeets Ontruimingen is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en bedrijven. Hierbij wordt rekening gehouden met de eisen en zal en zorgvuldig worden omgegaan met de inboedel van onze klanten. Bij Smeets Ontruimingen staan klantenservice en een goede service op de eerste plaats!

Naast het ontruimen van woningen en bedrijven kunnen wij ook zorgen op de opslag, transport en het verhuizen van uw inboedel.

Xavier Smeets

Uw spullen komen goed terecht

Spullen die worden weggegooid zijn vaak nog bruikbaar voor andere mensen. Daarom geven wij deze spullen een nieuw leven. Wanneer u hier toestemming voor geeft, sturen wij de spullen die u niet meer kan gebruiken naar Roemenië. Hier zullen uw spullen een ander blij maken en goed terecht komen.

Werkzaam in de regio

Smeets Ontruimingen werkt vanuit Maasbracht en is veel werkzaam in de regio, zoals in: Baexem, Beesel, Brunssum, Echt, Geleen, Grathem, Heel, Heerlen, Herkenbosch, Heythuysen, Linne, Maasbracht, Montfort, Nederweert, Panningen, Reuver, Roermond, Roggel, Sevenum, Sittard, Stramproy, Susteren, Swalmen, Tegelen, Venlo, Vlodrop, Weert en Wessem.

Werkbus Smeets Ontruimingen
Open chat