Menu

Ontmoet uw professional in inboedel ontruiming in Roermond

Xavier Smeets

Zoekt u naar een bedrijf dat een professionele huisontruiming kan verzorgen in Roermond? Of wilt u in contact komen met een partij die op respectvolle wijze een huis kan leeghalen na een overlijden? Benader direct Smeets Ontruimingen voor de woningontruiming.
Wij bieden onze diensten aan voor particulieren en bedrijven. Dit maakte ons uw geschikte partner als u uw winkel, kantoor of woning wilt laten ontruimen. Geef direct aan ons door wanneer u de inboedel ontruiming in Roermond wenst.

Laat ons vakkundig de woning in Roermond ontruimen

Bent u op zoek naar een discreet bedrijf dat een huis kan leeghalen na een overlijden? Schakel onze respectvolle, zorgvuldige en betrouwbare specialisten in voor deze huisontruiming. Wij horen graag van u of wij bepaalde meubels of producten apart moeten leggen tijdens inboedel ontruiming, zodat spullen met (emotionele) waarde niet verloren gaan na de woningontruiming. Moet uw woning of kantoor bezemschoon opgeleverd worden na de huisontruiming? Laat onze specialisten dan de inboedel ontruimen. Zij verwijderen dan meteen de wandbekleding, gordijnen en vloerbedekking. U ziet, u wordt gedurende de huisontruiming compleet ontzorgd door ons.

Roermond

Kies vanuit Roermond uw benodigde diensten in huisontruiming

Heeft u ons nodig voor alleen een huisontruiming in Roermond? Of wenst u ook gebruik te maken van onze diensten in verhuizen, opslag en transport? Ook als u geen volgende bestemming voor uw inboedel in gedachten heeft, bieden wij uitkomst. Wij doneren uw spullen, na uw goedkeuring uiteraard, graag aan onze partner in Roemenië: een goed doel in humanitaire hulp. Deze aandacht en betrokkenheid herkent u ook in onze diensten in ontruiming. Zo houden wij er rekening mee dat de reden waarom wij uw woning mogen ontruimen van onplezierige aard kan zijn. Denk aan een huis leeghalen na een overlijden, een huisontruiming vanwege een scheiding of een inboedel ontruiming na een faillissement. Hoe dan ook, bij elke woningontruiming komen wij de woning vakkundig ontruimen.

Neem contact met ons op voor de woningontruiming in Roermond

Laat ons vandaag nog weten wanneer onze experts de inboedel ontruiming in Roermond mogen verzorgen. Wenst u alleen een huisontruiming? Of gaat u verhuizen en zoekt u daarvoor nog transport en opslag? Wij komen graag uw huis leeghalen: na een overlijden, na een scheiding, bij een faillissement of omdat u gaat verhuizen. Geef aan ons door hoe en wanneer u wenst dat wij uw woning ontruimen via 06-21521255, info@smeetsontruimingen.nl of vul ons online contactformulier in. Uw winkel-, inboedel-, kantoor- of woningontruiming in Roermond ligt bij onze specialisten in de juiste handen!

Werkbus Smeets Ontruimingen
Open chat