Menu

Haal dé expert in inboedel ontruiming naar Sevenum

Xavier Smeets

U hoeft in Sevenum niet meer verder te zoeken naar een professional in huisontruiming. U bent terecht gekomen bij Smeets Ontruimingen. Wij helpen u verhuizen, wij komen het huis respectvol leeghalen na een overlijden en wij verzorgen elke woningontruiming van A tot Z. Laat ons uw woning ontruimen of uw kantoor, winkel of magazijn. Wij werken namelijk voor particulieren én bedrijven. Schakel ons vandaag nog in voor uw gewenste inboedel ontruiming in Sevenum.

Laat ons uw woning netjes ontruimen in Sevenum

Onze werkwijze staat bekend om onze zorgvuldige aanpak. Zo bespreken we alvorens elke woningontruiming wat er moet gebeuren met de inboedel. Heeft u hier geen bestemming meer voor? Dan ontvangen wij graag uw toestemming deze spullen te doneren aan een goed doel in humanitaire hulp in Roemenië. Zo kunnen andere mensen alsnog erg gelukkig gemaakt worden met uw oude inboedel. Wilt u ons een huis respectvol laten leeghalen na een overlijden? Wij verzorgen deze huisontruiming uiterst discreet, betrouwbaar en zorgvuldig. Ook hier bespreken we graag of er meubelstukken zijn die (emotionele) waarde hebben. Dan houden wij deze apart tijdens de inboedel ontruiming.

Sevenum

Ontdek al onze diensten in huisontruiming in Sevenum

Soms is alleen een huisontruiming voldoende in Sevenum. Maar gaat u bijvoorbeeld verhuizen? Kies dan ook voor onze diensten in opslag en transport. Moet er een bezemschoon resultaat ontstaan na de woningontruiming? Laat ons dan niet alleen uw inboedel ontruimen, maar ook de gordijnen, wandbekleding en vloerbedekking verwijderen. Elke huisontruiming die wij verzorgen is maatwerk. Tot slot is onze werkwijze altijd zeer respectvol tijdens een woningontruiming. Zeker als de reden niet zo plezierig is. Denk aan huisontruiming vanwege een scheiding, een inboedel ontruiming na een faillissement of een huis leeghalen na een overlijden. Kortom, schakel ons in om uw woning te ontruimen.

Schakel ons vanuit Sevenum in voor de woningontruiming

Is het tijd een huis te laten leeghalen vanwege een overlijden in Sevenum? Gaat u verhuizen en wilt u daarom uw woning laten ontruimen? Of heeft u een andere reden voor een inboedel ontruiming? Draag deze huisontruiming aan ons over en wij komen discreet, vlot en efficiënt uw woning ontruimen. Bel naar 06-21521255, mail naar info@smeetsontruimingen.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij helpen u graag in Sevenum aan een betaalbare, vakkundige en nette woningontruiming!

Werkbus Smeets Ontruimingen
Open chat