Menu

Profiteer in Sittard van onze expertise in inboedel ontruiming

Xavier Smeets

Wenst u hulp met verhuizen in Sittard? Is het tijd voor een woningontruiming met bezemschoon resultaat? Of wilt u dat een specialist een huis respectvol komt leeghalen na een overlijden? Schakel de professionele vakmensen van Smeets Ontruimingen in. Onze specialisten staan klaar voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen dus niet alleen uw woning ontruimen, maar ook uw magazijn, kantoor of winkel. U begrijpt, bij ons bent u aan het juiste adres voor een inboedel ontruiming in Sittard.

Draag het woning ontruimen aan ons over in Sittard

Als wij een woning mogen ontruimen, willen we eerst uitvoerig van u weten wat de bedoeling is. Wat moet er bijvoorbeeld gebeuren met de inboedel na de woningontruiming? Wilt u bepaalde objecten behouden? Of mogen wij uw complete inboedel doneren aan een partner van ons in Roemenië: een goed doel in humanitaire hulp? Wij horen het graag, zodat er niks verloren gaat tijdens de huisontruiming. Deze aanpak geldt ten zeerste als we een huis moeten leeghalen na een overlijden. We willen namelijk geen spullen verwijderen, vernietigen of doneren die nog een (emotionele) waarde voor nabestaanden hebben. Laat ons vooraf dus zeer duidelijk weten wat u met de inboedel na de ontruiming wenst.

baexem

Kies voor onze diensten in huisontruiming in Sittard

Gaat u verhuizen naar, binnen of vanuit Sittard? Vul uw huisontruiming dan aan met onze diensten in verhuizen, opslag en transport. Moet u uw oude huis bezemschoon achterlaten? Laat ons dan de complete woningontruiming verzorgen. Wij komen dan namelijk niet alleen uw inboedel ontruimen, maar verwijderen ook de vloerbedekking, de gordijnen en de wandbekleding. Geef uw wensen aan ons door, zodat we een maatwerk huisontruiming kunnen realiseren. Wij verzorgen uw woningontruiming graag uiterst discreet, efficiënt en respectvol. Zeker als we de woning moeten ontruimen vanwege een onplezierige reden. Is een huisontruiming genoodzaakt vanwege een scheiding? Moet er snel een inboedel ontruiming plaatsvinden vanwege een faillissement? Of moeten we een huis leeghalen na een overlijden? Kies voor onze betrokken methode uw woning te ontruimen.

Schakel de expert in woningontruiming in vanuit Sittard

Wilt u dat wij een huis respectvol komen leeghalen na een overlijden in Sittard? Wilt u uw woning snel laten ontruimen, omdat u gaat verhuizen? Of wilt u uw inboedel na de ontruiming laten doneren aan een goed doel? In al deze gevallen zijn wij uw geschikte partner voor de huisontruiming. Laat ons uw woning ontruimen door direct te bellen naar 06-21521255, stuur een mail naar info@smeetsontruimingen.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen graag naar Sittard voor een vakkundige woningontruiming!

Werkbus Smeets Ontruimingen
Open chat