Menu

Wij willen uw woning ontruimen in Tegelen

Xavier Smeets

Zoekt u in de omgeving van Tegelen een specialist op het gebied van woningontruiming? Dan bent u aan het juiste adres bij Smeets Ontruimingen. Wij zijn een vakbedrijf dat voor u klaar staat wanneer u een huis wilt leeghalen na een overlijden, dat helpt bij een huisontruiming na een verhuizing en dat de verantwoordelijkheid neemt voor een inboedel ontruiming na een faillissement. Meer weten over onze diensten of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op vanuit Tegelen.

Onze aanpak tijdens een woningontruiming in Tegelen

Wanneer u ons inschakelt, kunt u rekenen op een zeer snelle en efficiënte werkwijze. Met onze hulp heeft u binnen no-time een huis dat op de juiste manier is ontdaan van alle spullen. Wij bieden een compleet pakket op het gebied van inboedel ontruiming. Dit betekent bijvoorbeeld dat u zelf bepaalt wat u wel en wat u niet kwijt wilt. Uw wensen nemen wij bij al onze werkzaamheden als uitgangspunt. Op deze manier kunnen wij u verzekeren dat er geen waardevolle spullen zullen worden weggegooid. Moet de woning bezemschoon worden opgeleverd? Ook dan bieden wij hulp. Naast dat wij het huis ontdoen van alle spullen, zullen wij dan ook de vloerbedekking, wandbekleding en gordijnen verwijderen.

Tegelen

Redenen om te kiezen voor een huisontruiming

Mensen kunnen uiteenlopende redenen hebben om ons vanuit Tegelen in te schakelen. Zo kunnen wij een huis leeghalen na een overlijden, helpen wij met de inboedel ontruiming na een faillissement of nemen wij de verantwoordelijkheid voor een woningontruiming na een scheiding. In deze situaties wilt u graag de hulp van een betrouwbaar bedrijf. Wij zijn als ontruimingsbedrijf in staat u te ontzorgen in deze moeilijke tijden.

Onze overige diensten

Wij zijn ook in te schakelen in Tegelen voor andere diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor een goede opslagplaats voor goederen en kunnen wij u helpen tijdens een verhuizing. Heeft u tijdens de verhuizing of de woningontruiming te maken met spullen die u kwijt wilt? Dan zullen wij, indien u dit wenst, deze spullen aan het goede doel in Roemenië doneren.

Bel of mail voor een inboedel ontruiming in Tegelen

Heeft u in Tegelen onze hulp nodig tijdens een woningontruiming? Of wilt ons inschakelen voor een van onze andere diensten? Benader ons dan via het telefoonnummer 06-21521255, mail naar info@smeetsontruimingen.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen dan graag bij u langs in Tegelen om een woningontruiming te realiseren.

Werkbus Smeets Ontruimingen
Open chat