Menu

Wij kunnen uw woning ontruimen in Venlo

Xavier Smeets

Bent u in de omgeving van Venlo op zoek naar een vakbedrijf dat helpt met een zorgvuldige woningontruiming? Schakel dan de specialisten van Smeets Ontruimingen in. Zij staan voor u klaar wanneer u een huis wilt leeghalen na het overlijden van een naaste, zij helpen met een inboedel ontruiming na een faillissement en zij ontruimen een woning na een verhuizing. Heeft u behoefte aan meer informatie? Bel of mail ons dan vanuit Venlo. Natuurlijk kunt u direct een afspraak met ons maken.

Uw wensen als uitgangspunt tijdens een woningontruiming

Hoe gaan wij te werk wanneer u ons inschakelt? Wanneer wij uw woning gaan ontruimen, zullen wij eerst uw wensen en eisen doornemen. Wij horen graag van u welke spullen u wilt bewaren en welke spullen u een andere bestemming wilt geven. Daarna kunnen onze vakmannen aan de slag gaan. Hun aanpak is snel, efficiënt en zeer zorgvuldig. Wij willen tijdens het ontruimen voorkomen dat er waardevolle spullen verloren gaan. Moet de desbetreffende woning bezemschoon worden opgeleverd? Ook dan kunt u op ons rekenen. Wij ontdoen de woning dan niet alleen van alle spullen, maar verwijderen ook de vloerbedekking, wandbekleding en gordijnen.

Venlo

Waarom u kunt kiezen voor een huisontruiming

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een woningontruiming in Venlo. Zo schakelen mensen ons in voor een inboedel ontruiming na een faillissement, laten zij ons een huis leegruimen na het overlijden van een naaste en benaderen zij ons voor een woningontruiming na een scheiding. Wij willen graag onze klanten in deze moeilijke periode ontzorgen. Met onze hulp hoeven zij zich niet langer zorgen te maken over de huisontruiming.

Onze overige diensten in Venlo

U kunt in Venlo ook bij ons terecht voor diverse andere diensten. Wij kunnen bijvoorbeeld een goede opslagplaats voor uw goederen regelen en helpen u graag met een verhuizing. Komen er tijdens deze verhuizing of een ontruiming spullen vrij die u niet meer hoeft? Dan kunnen wij, met uw goedkeuring, deze spullen aan een goed doel in Roemenië schenken.

Benader ons voor een inboedel ontruiming in Venlo

Wenst u in Venlo onze hulp tijdens een woningontruiming? Of kiest u voor een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op via 06-21521255, mail naar info@smeetsontruimingen.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk de inboedel ontruiming in Venlo realiseren.

Werkbus Smeets Ontruimingen
Open chat