Menu

De verzorging van een woningontruiming in Weert

Xavier Smeets

Zoekt u in regio Weert een totaalpartner op het gebied van woningontruiming? Kies dan voor de diensten van Smeets Ontruimingen. Wij bieden een compleet pakket op het gebied van inboedel ontruiming. U kunt ons inschakelen voor een woningontruiming tijdens een verhuizing of een ontruiming van een bedrijfspand. Natuurlijk kunnen wij ook een woning leeghalen na het overlijden van een naaste. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Bel of mail ons dan of maak direct een afspraak met een van onze specialisten vanuit Weert.

Hoe wij uw huisontruiming realiseren

Wanneer wij een woningontruiming in Weert realiseren, nemen wij uw wensen en eisen als uitgangspunt. Zo bespreken we vooraf met u wat we gaan doen en horen wij graag van u welke spullen u wilt behouden en welke spullen weg mogen. Met deze manier van werken willen wij voorkomen dat waardevolle spullen tijdens het ontruimen verloren gaan. Moet de woning bezemschoon worden opgeleverd? Dan is dat voor ons geen probleem. Onze specialisten zullen dan naast de inboedel, ook de vloerbedekking, wandbekleding en gordijnen verwijderen.

Weert

Verschillende redenen voor een huisontruiming

Iedereen heeft zijn eigen reden om ons vanuit Weert in te schakelen voor een huisontruiming. Het gaat vaak om mensen die door een moeilijke periode heen gaan. Zo kunnen wij een woning leeghalen na een overlijden, zorgen wij voor een inboedel ontruiming na een faillissement en helpen wij met een woningontruiming na een scheiding. Wij vinden het heel belangrijk om onze klanten op zo’n moment te ontzorgen. Dit willen wij doen met onze snelle, efficiënte en zorgvuldige aanpak.

Andere diensten die wij bieden in Weert

Ons ontruimingsbedrijf is niet alleen in te schakelen voor ontruimingen. U kunt ook op onze hulp rekenen tijdens een verhuizing. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een goede opslagplaats van uw spullen. Komen er tijdens de verhuizing of ontruiming spullen vrij die weg mogen? Dan kunnen wij die, met uw goedkeuring, aan het goede doel in Roemenië schenken. Zo krijgen uw oude spullen toch nog een mooie bestemming.

Bel of mail voor een inboedel ontruiming in Weert

Wenst u in Weert onze hulp tijdens een woningontruiming? Of wilt u uw spullen laten opslaan? Benader ons dan direct via 06-21521255, mail naar info@smeetsontruimingen.nl of vul ons online contactformulier in. Wij hopen u dan in de toekomst te helpen met uw huisontruiming in Weert.

Werkbus Smeets Ontruimingen
Open chat