Menu

Een woningontruiming op maat in Wessem

Xavier Smeets

Woont u in regio Wessem en bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met een zorgvuldige woningontruiming? Schakel dan de professionals van Smeets Ontruimingen in. Bij ons kunt u terecht voor een efficiënte, snelle en nauwkeurige woningontruiming. Wij staan bijvoorbeeld voor u klaar wanneer u een huis moet leeghalen na een overlijden, een woning moet ontruimen tijdens een verhuizing of voor een inboedel ontruiming moet zorgen bij een bedrijfsfaillissement. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkzaamheden? Lees verder of neem contact met ons op vanuit Wessem. Tevens is het mogelijk om direct een afspraak met ons te maken.

De realisatie van een huisontruiming in Wessem

Bij al onze diensten hebben wij de wensen en eisen van onze klanten zeer hoog in het vaandel staan. Wanneer wij bij u langskomen voor een woningontruiming, zullen wij eerst uw behoeftes doornemen. Wat zijn uw verwachtingen? Welke spullen wilt u bewaren en welke spullen mogen weg? Op deze manier heeft u een helder idee van hoe wij te werk gaan. Moet de woning in kwestie bezemschoon worden opgeleverd? Wij helpen u graag. Wij zorgen in dat geval niet alleen voor de verwijdering van de inboedel, wij zorgen er ook voor dat het huis wordt ontdaan van alle vloerbedekking, wandbekleding en gordijnen.

baexem

De redenen die u kunt hebben voor een huisontruiming

Wat voor reden heeft u om ons in te schakelen vanuit Wessem? Veel mensen die onze hulp nodig hebben gaan door een moeilijke periode in hun leven. Zij moeten een woning leeghalen na het overlijden van een naaste, een huis ontruimen vanwege een scheiding of een inboedel ontruiming regelen na een faillissement. In al deze situaties bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u ontzorgt. Dat willen wij graag voor u zijn. Wij zorgen ervoor dat u zich in deze lastige tijd geen zorgen meer hoeft te maken over de ontruiming.

Profiteer van onze andere diensten in Wessem

Als ontruimingsbedrijf bieden wij nog meer dan inboedel ontruimingen. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor een goede opslagplaats voor uw spullen of hulp bij een verhuizing. Heeft u tijdens de verhuizing of ontruiming veel spullen die u kwijt wilt? Dan kunnen wij, indien u dit goedkeurt, deze spullen aan het goede doel in Roemenië doneren.

Bel of mail voor een inboedel ontruiming in Wessem

Heeft u ook behoefte aan hulp tijdens uw woningontruiming in Wessem? Of wenst u onze hulp tijdens een verhuizing? Neem dan contact met ons op via 06-21521255, mail naar info@smeetsontruimingen.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zullen u dan in de toekomst helpen bij uw huisontruiming in Wessem.

Werkbus Smeets Ontruimingen
Open chat